Γιατί να μας επιλέξετε

Γιατί να μας επιλέξετε

Έχουμε εμπειρία πάνω από 30 χρόνια και σημαντικό ερευνητικό έργο που συμβάλει στην εξέλιξη της Αναπαραγωγικής Ιατρικής διεθνώς. Διαθέτουμε την πιο προηγμένη τεχνολογία και τα ποσοστά επιτυχίας μας είναι κορυφαία.

Η επιλογή Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής αποτελεί μια σημαντική, δική σας απόφαση. Τα κριτήρια είναι αντικειμενικά αλλά και υποκειμενικά. Έχουν σχέση με την αποτελεσματικότητα και τις προδιαγραφές της μονάδας αλλά και με την προσωπική σχέση εμπιστοσύνης με τους ανθρώπους της. Εμείς σας προσφέρουμε όλη την ενημέρωση που χρειάζεστε και τους λόγους για τους οποίους αξίζει να μας εμπιστευθείτε:

 

 ΕΥΓΟΝΙΑ... με τη διεθνή καταξίωση

 • Συνδιαμορφώνουμε τις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις, παράγοντας ερευνητικό έργο και δημοσιεύοντας πρωτότυπες μελέτες σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά.
 • Διαθέτουμε βαθιά γνώση και εμπειρία με συνεχή ενημέρωση για τις σύγχρονες εξελίξεις και εφαρμογή των αρχών του Evidence based medicine.
 • Εφαρμόζουμε βέλτιστα πρωτόκολλα διέγερσης σε γυναίκες με πτωχή απόκριση (poor responders) και γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες.
 • Αντιμετωπίζουμε με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια το σοβαρό ΣΥΩ.

 

 ΕΥΓΟΝΙΑ... με γνώση, προδιαγραφές και τεχνολογία 

 • Διαθέτουμε:

α) πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας ISO 9001 και ΕΝ 15224:2016

β) εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό

γ) μία εκτεταμένη και ενημερωμένη βάση δεδομένων από την οποία εξάγονται στατιστικά στοιχεία χρήσιμα τόσο για την καθημερινή δουλειά μας όσο και για την δημοσίευση πρωτότυπων μελετών.

 

 ΕΥΓΟΝΙΑ... με ευθύνη και ευαισθησία

 • Φροντίζουμε για πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση του ζευγαριού, για κάθε φάση του προγράμματος, με παράλληλη επιστημονική ψυχολογική υποστήριξη.
 • Είμαστε προσηλωμένοι σε αυστηρά πρότυπα βιοηθικής και δεοντολογίας.

 

Σε τι υπερτερούμε

 • Γνώση

Η γνώση της Αναπαραγωγικής Ιατρικής και Ενδοκρινολογίας  δεν είναι αυτονόητη, αλλά αποκτάται με συνεχή προσπάθεια για επιστημονική ενημέρωση και βελτίωση, και βεβαίως αντανακλούν τα ποσοστά κύησης κάθε Μονάδας. Στην Ευγονία είμαστε υπερήφανοι για τη καταξίωση της Μονάδας μας, τόσο εξαιτίας των υψηλών ποσοστών κύησης που συναγωνίζονται τα καλύτερα διεθνώς, όσο και για τη συνεχή παρουσία μας στις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις μέσω του πρωτότυπου ερευνητικού έργου μας και της συμμετοχής μας στους Διεθνείς Θεσμούς. 

 

 • Ερευνητικό έργο

Η επιστημονική ομάδα της «Ευγονίας», με επικεφαλής τον Δρ Τρύφωνα Γ. Λαϊνά, και σε συνεργασία με διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, αριθμεί μια εκτενή σειρά δημοσιευμένων άρθρων σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά εξειδικευμένα στην Ανθρώπινη Αναπαραγωγή και Εξωσωματική Γονιμοποίηση.Το ερευνητικό μας έργο, για το οποίο είμαστε υπερήφανοι, αντανακλά σε μεγάλο βαθμό την βαθειά γνώση του αντικειμένου, την άριστη επιστημονική και τεχνολογική κατάρτιση, και τον συνεχή αγώνα που καταβάλλεται από όλα τα μέλη της «Ευγονίας», Ιατρούς, Εμβρυολόγους και Μαίες, για διαρκή βελτίωση και προσφορά άριστων υπηρεσιών στα ζευγάρια που μας εμπιστεύονται.Οι ασθενείς μας επωφελούνται άμεσα από τα ευρήματα των κλινικών μελετών μας, αυξάνοντας σημαντικά τόσο την πιθανότητα επιτυχίας κύησης, όσο και την ασφάλεια, με τη αποφυγή πιθανών επιπλοκών. 

 

 • Λέμε την αλήθεια

Όλοι οι ασθενείς που έρχονται στην Ευγονία μπορούν να μας εμπιστευθούν ότι θα τους αντιμετωπίσουμε με απόλυτη ειλικρίνεια σχετικά με τις πιθανότητες επιτυχίας καθώς και για και την πορεία της προσπάθειας εξωσωματικής τους. Είναι πεποίθηση και βασική αρχή μας πως όλα τα ζευγάρια έχουν δικαίωμα στην λεπτομερή ενημέρωση σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, με απόλυτη διαφάνεια και απόλυτη εχεμύθεια. Φροντίζουμε να δημιουργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και μια ζεστή, ανθρώπινη επικοινωνία με το ζευγάρι, με σκοπό τη μείωση της όποιας ψυχολογικής επιβάρυνσης. 

 

 • Υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο & Ιδανική Ομάδα

Επειδή διαθέτουμε υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο και ιδανική ομάδα, μπορούμε να εγγυηθούμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών και υψηλά ποσοστά κύησης. 

 

 • Συμμετοχή στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς

Ο Ιατρός της Ευγονίας Δρ. Γεώργιος Τ. Λαϊνάς εκλέχθηκε επικεφαλής (Coordinator) του Special Interest Group Reproductive Endocrinology της ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology). Πρόκειται για θέση υψηλού κύρους και διεθνούς αναγνώρισης με ενεργό συμμετοχή στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς, με έδρα τις Βρυξέλλες, που καθορίζουν την εξέλιξη της Αναπαραγωγικής Ιατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο. 

«Ευγονία» - Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης
Κωσταντίνου Βεντήρη 7 (HILTON), 115 28 Αθήνα

 • Email: info@eugonia.com.gr
 • Τηλ.: 210 723 6333
 • Fax: 210 721 3623

Μέλος σε:

Φωτογραφικό υλικό

© Copyright 2021 «Ευγονία» - Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Αθήνα Ανάπτυξη εφαρμογής NetValue. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.