Menu

Η μονάδα μας

Καλωσόρισμα από τον Δρ. Τρύφωνα Λαϊνά

Τρύφων Γ. Λαϊνάς
Διευθυντής της Μονάδας,
Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών

Αγαπητοί µας φίλοι,

Βασική µας αρχή είναι, ότι, όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα. Η υπογονιμότητα, αν και πιο συχνή απ’ ό,τι στο παρελθόν, δεν είναι πλέον εμπόδιο αξεπέραστο. Αυτό που χρειάζεται είναι υπεύθυνη ενημέρωση, εξατομικευμένη αντιμετώπιση και εφαρμογή των σύγχρονων επιστημονικών µμεθόδων στην Ιατρικώς Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (ΙΥΑ).

Ένα στοιχείο που κάνει την Ευγονία να ξεχωρίζει, είναι το γεγονός ότι, δεν παρακολουθούμε απλώς τις εξελίξεις αλλά τις συνδιαμορφώνουμε με τη συμμετοχή μας στις ομάδες ανάπτυξης των κατευθυντήριων οδηγιών (guidelines) της ESHRE (Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας).

Η επιστημονική ομάδα της Ευγονίας, µε δημοσιεύσεις πρωτοποριακών μελετών σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά, µε διαλέξεις µετά από πρόσκληση και ανακοινώσεις σε Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια, δε διαχέει µόνο τη σύγχρονη γνώση αλλά δεσμεύεται να εφαρμόζει καθημερινά την τεκμηριωμένη, διεθνώς, ιατρική πρακτική (evidence based medicine), ενισχύοντας την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των µμεθόδων της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η εφαρμογή της σύγχρονης γνώσης, σε συνδιασμό µε τα αποτελέσματα των μελετών µας, εξασφαλίζουν στην Ευγονία κορυφαία ποσοστά επιτυχημένων κυήσεων και γεννήσεων.

Είναι επιλογή µας να αναπτύσσουμε προσωπικές σχέσεις µε κάθε ζευγάρι που ζητά τη βοήθειά µας. Λέω συχνά στους συνεργάτες µου ότι: “κάθε ζευγάρι που περνά το κατώφλι µας, ακουμπά την ελπίδα του στα χέρια µας”. Αυτό µας δίνει τη δύναµη να κάνουμε τα “αδύνατα” δυνατά για να ανταποκριθούμε σε αυτή την εμπιστοσύνη.

Όλη η Ομάδα της Ευγονίας συμμετέχει στην αγωνία σας και χαίρεται πραγματικά με την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς σας και την εγκυμοσύνη σας. Η φιλοσοφία μας και η αγάπη για το ζευγάρι μάς επιβάλλουν να λειτουργούμε πάντα με ανθρωπιά και σεβασμό και ποτέ “ψυχρά επαγγελματικά”. Είναι μια συνειδητή επιλογή μας, την οποία θα διαπιστώσετε αμέσως κιόλας από την πρώτη σας επίσκεψη.

Με την ιστοσελίδα μας αυτή επιχειρούμε να διευκολύνουμε τις επιλογές σας προσφέροντας βασική γνώση και έγκυρη επιστημονικά πληροφόρηση για θέματα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την υπογονιμότητα και την εξωσωματική γονιμοποίηση. Για να γνωρίζετε τα στάδια και τις διαδικασίες της εξωσωματικής γονιμοποίησης, τα φάρμακα και την ασφάλεια της μεθόδου για εσάς και το παιδί σας.

Για να αυξήσουμε μαζί τις πιθανότητες και να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!


Τρύφων Γεωργ. Λαϊνάς

Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών

Γυναικολόγος Αναπαραγωγής

Διευθυντής Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «Ευγονία»

«Ευγονία» - Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης
Κωσταντίνου Βεντήρη 7 (HILTON), 115 28 Αθήνα

  • Email: info@eugonia.com.gr
  • Τηλ.: 210 723 6333
  • Fax: 210 721 3623

Μέλος σε:
eshre asrm esge

Google Reviews
Covid
Η μονάδα μας λειτουργεί με βάση λεπτομερές πρωτόκολλο ασφαλείας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΕΑΙΥΑ όσον αφορά τον Covid-19

Φωτογραφικό υλικό

© Copyright 2024 «Ευγονία» - Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Αθήνα Ανάπτυξη εφαρμογής NetValue. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Menu