Menu

Η Ευγονία στην ESHRE

Καλλιέργεια εμβρύων και συστήματα επωαστών

Η καλλιέργεια των εμβρύων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαστηριακά στάδια, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία μιας προσπάθειας  εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Οι βέλτιστες συνθήκες καλλιέργειας εξασφαλίζουν στα έμβρυα το κατάλληλο περιβάλλον, έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η αξιοποίηση του δυναμικού τους στο μέγιστο δυνατόν.

Ο επωαστής/κλίβανος δεν αποτελεί απλώς ένα κομμάτι εξοπλισμού υπεύθυνο στο να διατηρεί μόνο τη θερμοκρασία των εμβρύων και των γαμετών (ωαρίων και σπερματοζωαρίων) αλλά λειτουργεί και ως ρυθμιστής ενός πλήθους άλλων παραμέτρων (CO2, O2, υγρασία) καθιστώντας το αναπόσπαστο μέρος του συστήματος καλλιέργειας.

Τα τελευταία χρόνια, έχει σημειωθεί σημαντική βελτίωση στα συστήματα επωαστών που χρησιμοποιούνται στην εξωσωματική γονιμοποίηση. Μεγάλοι επωαστές (large box incubators), ή πιο εκλεπτυσμένα μοντέλα πάγκου (benchtop incubators) μπορούν πλέον να διατηρήσουν τη θερμοκρασία και την ποιότητα του αέρα, καθόλη την διάρκεια του 24ώρου, στα βέλτιστα επίπεδα. Επιπλέον, η ανάπτυξη και η εξέλιξη των επωαστών time-lapse τα τελευταία χρόνια μας παρέχει νέες δυνατότητες.

Η επιλογή ενός επωαστή είναι καίριας σημασίας τόσο για την εύρυθμη λειτουργία του εργαστηρίου εμβρυολογίας αλλά και την εξασφάλιση βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Η ύπαρξη διαφορετικών τύπων επωαστών στο εργαστήριο βοηθά στο να καλύψουμε όλες τις ανάγκες και να έχουμε όλες τις επιλογές διαθέσιμες

ανά πάσα στιγμή, αφού ο σχεδιασμός κάθε επωαστή συνοδεύεται από

τα δικά του πλεονεκτήματα και τις ενδεδειγμένες χρήσεις.

«Ευγονία» - Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης
Κωσταντίνου Βεντήρη 7 (HILTON), 115 28 Αθήνα

  • Email: info@eugonia.com.gr
  • Τηλ.: 210 723 6333
  • Fax: 210 721 3623

Μέλος σε:
eshre asrm esge

Google Reviews
Covid
Η μονάδα μας λειτουργεί με βάση λεπτομερές πρωτόκολλο ασφαλείας, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της ΕΑΙΥΑ όσον αφορά τον Covid-19

Φωτογραφικό υλικό

© Copyright 2024 «Ευγονία» - Μονάδα Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Αθήνα Ανάπτυξη εφαρμογής NetValue. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Menu