Διεθνείς διακρίσεις

Η Ευγονία βρίσκεται πάντα στην αιχμή των επιστημονικών εξελίξεων, και έχει στο ενεργητικό της μια σειρά διεθνών διακρίσεων, που την κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής παγκοσμίως.

Ο Ιατρός της Ευγονίας Γεώργιος Τ. Λαϊνάς εκλεγμενο  μέλος της επιτροπής Αναπαραγωγικής Ενδοκρινολογίας της ESHRE

Ο Ιατρός της Ευγονία Γεώργιος Τ Λαϊνάς εκλέχθηκε μέλος (Junior Deputy) του Special Interest Group Reproductive Endocrinology της ESHRE (European Society of Human Reproduction and Embryology). Πρόκειται για θέση υψηλού κύρους και διεθνούς αναγνώρισης με ενεργό συμμετοχή στους Ευρωπαϊκούς Θεσμούς που καθορίζουν την εξέλιξη της Αναπαραγωγικής Ιατρικής σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δείτε τα μέλη του ESHRE SIG Reproductive Endocrinology

Δείτε το βιογραφικό του Γεώργιου Γ Λαϊνά

 

Πιστοποίηση για το πρότυπο ποιότητας ΕΝ 15224

Η «ΕΥΓΟΝΙΑ» είναι η πρώτη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής  στην Ελλάδα που πιστοποιείται  για το νέο πρότυπο στο χώρο της Υγείας ΕΝ 15224:2012, που αφορά την ασφάλεια των ασθενών, την αποτελεσματικότητα των θεραπειών και την αναβάθμιση των συστημάτων ποιότητας.

Δείτε περισσότερα

 

Ο Ιατρός της Ευγονίας Γεώργιος Τ. Λαϊνάς ορίσθηκε μέλος του Guideline Development Group on Ovarian Stimulation in IVF/ICSI της ESHRE

Η ESHRE είναι η μεγαλύτερη διεθνής επιστημονική εταιρεία που καθορίζει το μέλλον της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής σε παγκόσμιο επίπεδο. Στόχος του Guideline Development Group της ESHRE είναι η δημιουργία και δημοσίευση επίσημων οδηγιών για την ωοθηκική διέγερση. Οι οδηγίες αυτές αναμένεται να δημοσιευθούν μέσα στο 2018, και θα προσφέρουν σε γυναικολόγους αναπαραγωγής και σε εμβρυολόγους χρήσιμες πληροφορίες βασισμένες σε αποδείξεις (evidence-based) αναφορικά με τα διάφορα πρωτόκολλα ωοθηκικής διέγερσης. Η βέλτιστη ωοθικική απόκριση, τα ποσοστά γεννήσεων, η ασφάλεια και η εξατομίκευση θα εξεταστούν.

 

Ο Εμβρυολόγος της Ευγονίας Γιάννης Σφοντούρης έλαβε θέση Επίκουρου Καθηγητή Εμβρυολογίας στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο του Nottingham,

Ο Δρ Γιάννης Σφοντούρης, Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Εμβρυολογίας της Ευγονίας  έλαβε θέση επίτιμου Επίκουρου Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Nottingham της Αγγλίας.

 

Συνεργασία με Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του Εξωτερικού

Η Ευγονία έχει αναπτύξει μόνιμες ερευνητικές συνεργασίες με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού, τοποθετώντας μας σε πρωτοποριακή θέση για την εκπόνηση πρωτότυπων ερευνητικών μελετών που μπορούν να βελτιώσουν την υπάρχουσα κλινική πρακτική.

Τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια είναι: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, University of Nottingham, University of New South Wales, Barts and the London NHS Trust,

 

Πρωτοποριακή θεραπεία του σοβαρού Συνδρόμου Υπερδιέγερσης των Ωοθηκών

Η επιστημονική ομάδα της Ευγονίας, σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε πρωτοποριακή θεραπεία του σοβαρού συνδρόμου υπερδιέγερσης των ωοθηκών (ΣΥΩ), εκμηδενίζοντας το κίνδυνο επιπλοκών, με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για όλες τις γυναίκες, σύμφωνα με πέντε δημοσιευμένες μελέτες μας. Η θεραπεία καθιερώθηκε διεθνώς ως τριτοβάθμιο επίπεδο αντιμετώπισης του ΣΥΩ, και αποτελεί τη μοναδική διαθέσιμη θεραπεία του ΣΥΩ παγκοσμίως.

Δείτε περισσότερα

 

Πρωτοποριακό ερευνητικό έργο

Η Ευγονία είναι μια από τις ελάχιστες ιδιωτικές ΜΙΥΑ με πλούσιο ερευνητικό έργο διεθνούς αναγνώρισης, σε συνεργασία με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Συνδιαμορφώνουμε τις παγκόσμιες επιστημονικές εξελίξεις στη θεραπεία της υπογονιμότητας, παράγοντας πρωτοποριακό ερευνητικό έργο, δημοσιεύοντας πρωτότυπες κλινικές μελέτες σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και παρουσιάζοντας τα ευρήματά μας σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια .

Δείτε περισσότερα για το ερευνητικό μας έργο

Η Ευγονία βρίσκεται πάντα στην αιχμή των επιστημονικών εξελίξεων, και έχει στο ενεργητικό της μια σειρά διεθνών διακρίσεων, που την κατατάσσουν ανάμεσα στις κορυφαίες Μονάδες Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής παγκοσμίως.
Κορυφαία ποσοστά επιτυχίας

Τα υψηλά ποσοστά κύησης της Ευγονίας κατατάσσονται ανάμεσα στα καλύτερα διεθνώς, και αγγίζει το 88% ανά εμβρυομεταφορά βλαστοκύστεων για γυναίκες κάτω των 35 ετών.

Δείτε περισσότερα

 

Εξατομικευμένη αντιμετώπιση

Η αντιμετώπιση της υπογονιμότητας δεν πρέπει να είναι πανομοιότυπη και άκαμπτη για όλους. Για αυτό το λόγο η θεραπευτική αντιμετώπιση στην Ευγονία σχεδιάζεται με εξατομικευμένα κριτήρια και με βάση τις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ζευγαριού, στοχεύοντας στη μείωση της σωματικής επιβάρυνσης και στη μεγιστοποίηση των ποσοστών επιτυχίας.

 

http://www.eugonia.com.gr/therapies-gonimotitas/

 

Ο διεθνής επιστημονικός οργανισμός FACULTY OF 1000 MEDICINE αξιολόγησε θετικά δημοσιευμένη μελέτη μας

Ο διεθνής επιστημονικός οργανισμός FACULTYOF 1000 MEDICINE, ο οποίος ανασκοπεί και αξιολογεί δημοσιευμένες κλινικές μελέτες με σημαντικά επιστημονικά ευρήματα που μπορούν να αλλάξουν την υπάρχουσα κλινική πρακτική, αξιολόγησε δημοσιευμένη μελέτη μας.

Δείτε περισσότερα

 

Τιμητική επιλογή μελέτης μας στο Editor's Choice, από τον εκδότη του επιστημονικού περιοδικού Human Reproduction

Τιμητική επιλογή μελέτης μας ανάμεσα σε δέκα επιλεγμένες, από τον καθηγητή Andre Van Steirteghem, εκδότη του επιστημονικού περιοδικού Human Reproduction, σχετικά με το βέλτιστο πρωτόκολλο διέγερσης ωοθηκών, σε γυναίκες με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών που υπεβλήθησαν σε εξωσωματική γονιμοποίηση. 
Δείτε την αναφορά
 του καθηγητή Andre Van Steirteghem στο άρθρο του με τίτλο Editor's Choice.
Δημοσιεύσαμε τις μεγαλύτερες μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία

Οι μελέτες μας σχετικά με νέο θεραπευτικό σχήμα διέγερσης ωοθηκών σε γυναίκες με πτωχή ανταπόκριση των ωοθηκών (δείτε τη μελέτη) και γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες (δείτε τη μελέτη) οι οποίες επί σειρά ετών αποτέλεσαν τις μεγαλύτερες σε αριθμό ασθενών μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία και συνέβαλαν στην αλλαγή της κλινικής πρακτικής παγκοσμίως. Λεπτομερής αναφορά των δύο μελετών μας γίνεται στο Human Reproduction, επίσημο περιοδικό της European Society of Human Reproduction and Embryology (ESHRE).

Γεννήθηκαν τα πρώτα δίδυμα στην Ελλάδα από πατέρα παραπληγικό

Γεννήθηκαν τα πρώτα δίδυμα στην Ελλάδα από παραπληγικό, με λήψη σπέρματος μετά από ηλεκτροδιέγερση και μικρογονιμοποίηση.